POTOK.CZ

POTOK.CZ je společnost z Krkonoš, která od roku 2002 poskytuje služby zákazníkům v celé České republice. Naší náplní je prodej a servis techniky pro přepravu osob a zboží v zimních podmínkách.

Jsme autorizovaným dealerem sněžných skútrů a čtyřkolek největších světových výrobců této techniky. Provádíme záruční i pozáruční servis všech sněžných skútrů, které se po našich horách pohybují.

Zastupujeme značky Polaris, Arctic Cat, Yamaha, Suzuki, Tajga a Buran. Zajistíme dodání i servis značek Skidoo, Lynx, Kawasaki, Honda, CF Moto, TGB, Kymco, Linhai a jiných. Jako jediní v České republice dodáváme i těžké pracovní sněžné skútry Alpina Sherpa.

Naší specialitou jsou pásové adaptéry pro jízdu na sněhu. Nabízíme systémy Comoplast Tatou, TJD, Polaris i systém Dominator pro montáž na automobily s pohonem 4×4.
Sněžné skútry i čtyřkolky jsou homologovány ministerstvem dopravy pro provoz v ČR. Vztahuje se na ně zákonná záruka 24 měsíců (pro soukromé osoby).

Naši mechanici jsou proškolení a mají dlouholeté zkušenosti se servisem kolových i pásových vozidel.

Aby bylo financování sněžného skútru pro Vás ještě jednodušší, nabízíme Vám i možnost výhodného leasingu se společností Unicredit.