Sportpark Rybníček

Moderní sportovní areál, který nabízí široké možnosti vyžití sportovního i odpočinkového, pro děti, dospělé i celou rodinu. K dispozici je vytápěná hala, venkovní kurty, tenis, badminton, in-line brusle, florbal, stolní tenis, ale i šipky nebo sportovní aktivity, ve kterých jde předevšímo o zábavu. Kondiční tréninky, posilovna, tělocvična, jóga, TRX.

V café bistru se snažíme vytvořit příjemnou atmosféru a s láskou a nadšením pro Vás připravit domácí pečivo, zákusky, sendviče, domácí pomazánky a limonády, něco pro milovníky masa nebo výhodné denní nabídky. Mnohaleté zkušenosti s cateringem, rauty, teambuildingy a akcemi na klíč od A do Z. Připravujeme pro Vás pravidelné tematické gastrovíkendy plné chuťových zážitků.

Nabízíme i ubytování v osmi komfortních apartmánech s dvojpostelí, koupelnou, sociálním zařízením, TV, chladničkou, fénem, Wi-Fi a balkonem.

Fyzioterapie i masáže pro děti i dospělé, zcela zdravé i se zdravotními obtížemi.

Dětská skupina Jednička – naší prioritou je pohybová průprava a zdravé stravování. Zkrátka jsme jedničky. Zařízení je určeno pro děti od 2 do 6 let bez doprovodu rodičů, celodenní školka.

Človíčkova stezka je jedinečné místo, jaké nemá v České republice obdoby. Nikde jinde se tak zábavným a interaktivním způsobem nedozvíte, jak vznikl sport. Stálá expozice je zpracována do podoby naučné stezky, která je doplněna unikátními exponáty.

Centrum volného času nabízí nejrůznější kurzy pro děti i dospělé – jazyky i kroužky. Pravidelně chystáme příměstské tábory se sportovním zaměřením.

V e-shopu možnost zakoupení pobytových balíčků, příměstských táborů, dárkových poukazů i kroužků.