ROZVOZ JÍDEL – Světlana Darvašová (Sídlo)

Dovoz jídel do firem, pro zaměstnance, do domácností, stacionářů atd. Příprava i rozvoz jídel probíhá podle platných hygienických předpisů a splňuje i veškeré kvalitativní normy. Jídla připravujeme bez barviv a konzervačních přípravků.

Denně poskytujeme výběr ze 3 druhů hlavních jídel A, B, C, dále 5 hlavních výběrových jídel. Hlavní jídla i polévka jsou chlazené, denně vařené = čerstvé. Jídelní lístek je dodáván každé pondělí, vždy s týdenním předstihem. Objednávky se přijímají na týden, vždy do čtvrtka. Doobjednat nebo zrušit jídlo je možné den dopředu, nejpozději do 12.00.

Platby se provádějí na základě domluvy, bezhotovostním převodem, složenkou nebo jídelními kupóny – SODEXHO PASS, TICKET RESTAURANT, CHEQUE DÉJEUNER.

Chlazená jídla jsou dodávána v jednorázových obalech, vhodných do mikrovlnné trouby. Na obalu je datum spotřeby a návod k použití. Výhodou chlazených jídel je prodloužená doba trvanlivosti až na tři dny. Jídla se uchovávají v chladničkách, rozvážejí se v termoboxech, ohřívají se v mikrovlnné troubě.

Možnost zapůjčení mikrovlnné trouby do firmy při odběru nejméně 10 hlavních jídel denně.

Zdravé celodenní menu. Krabičková dieta – 5 jídel na celý den redukující váhu. Pečeme dorty a moučníky na objednávku. Rozvoz domácích knedlíků.