COMPACT servis Liberec s. r. o. (Pobočka)

Nabízíme komplexní služby při dodávkách hygienických systémů, úklidové techniky, průmyslových utěrek, čistících prostředků a polyetylénových sáčků a pytlů pro separaci a sběr odpadů.
Nabízíme především produkty vyráběné v zemích Evropské unie, které mají standardní kvalitu ověřenou tímto náročným trhem. Ta je doplňována i českými výrobky. Našimi zákazníky jsou především úklidové společnosti, výrobní závody v automobilovém a potravinářském průmyslu, zdravotnická a školská zařízení, hotely a restaurace.
Snažíme se poskytovat služby a servis na vysoké úrovni. Ke klíčovým službám patří zázemí vlastní přepravní služby, která Vám doveze materiály na místo Vašeho určení.
V nabídce máme úklidovou chemii také pro domácnost - od kuchyňských čističů na mastnou špínu, prostředků na okna přes přípravky na vodní kámen pro koupelnu po dezinfekce na WC - jednoduše čističe jak pro běžný, tak pro generální úklid.
Veškeré zboží si můžete vyzvednout v naší kamenné prodejně, nebo si zboží vybrat a objednat v našem e-shopu.
Protože si vážíme přízně našich zákazníků, nabízíme jim mnoho výhod - od výhodnějších podmínek pro nakupování, přes slevy, produktové prezentace, až po dárkový věrnostní program.