Cestovní kancelář STRAKOTOUR (Centrála)

Cestovní agentura Strakotour byla založena v roce 1995, od té doby se v naší kanceláří setkáte s kvalitně vyškoleným personálem s 15letou a 25letou praxí v oboru cestovního ruchu.
Naše CA je autorizovaným prodejcem zájezdů od více než 50 největších cestovních kanceláří působících na českém trhu. Jako novinku vám nabízíme širokou nabídku zájezdu německých cestovních kanceláří. Naším cílem je poskytování profesionálních služeb cestovního ruchu na základě využívání progresivních možností internetu.
CA Strakotour prodává pouze plně pojištěné zájezdy dle zákona. Zájezdy jsou za stejné ceny jako u zastoupených cestovních kanceláří, a to včetně slev a věrnostních programů. Pro vás to znamená mnohonásobně širší nabídku zájezdů koncentrovanou na jednom místě.

Nabízíme vám:
  • Neustále aktualizovanou nabídku katalogových i last minute zájezdů v přehledné, jednotné formě pohromadě na jednom místě – nemusíte tak ztrácet čas vyhledáváním zájezdů v katalozích jednotlivých cestovních kanceláří.
  • Profesionální a individuální přístup, zákazník je u nás vždy na prvním místě. Naší snahou je zajistit vám dovolenou přesně podle vašich představ a požadavků.
  • Záruku v kvalitě zájezdů, Strakotour nabízí zájezdy od osvědčených cestovních kanceláří.
  • Snadné vyřízení vaší dovolené – všechny podklady vám zašleme zdarma, emailem, faxem nebo poštou.
  • Jednoduchý způsob platby – platby můžete provést bankovním převodem, složením hotovosti v bance na účet nebo přímo v naší cestovní agentuře.
  • Detailní popisy hotelů, destinací a zemí s fotografiemi pro vaši lepší představivost – kam cestujete.