Hospůdka a Ubytování U Mitucha

Rodinný podnik založený počátkem roku 2018. Najdete nás v malé útulné vesnici Ženklava, která se nachází mezi Štramberkem a Veřovicemi. Nabízíme osvěžení pivem, sodovkou a dalšími nápoji. Nabídneme Vám rovněž i malé občerstvení. V případě potřeby se lze u nás ubytovat. Máme pro Vás 5 apartmánů, které můžete využít na Vašem výletě či služební cestě. Součástí budovy hospůdky je i pošta Partner.
Nabízíme Vám ubytování v soukromí, které tvoří 5 apartmánů s maximální kapacitou pro 15 osob. V přízemí se nachází dvojlůžkový apartmán a dvojlůžkový apartmán s terasou. V prvním patře nalezneme 2 apartmány pro 3 osoby s přistýlkou a 1 apartmán pro 4 osoby s přistýlkou.
Naše rodinná hospůdka s domácí atmosférou může být ideálním místem pro soukromé akce. Můžete zde uspořádat firemní večírek s kolegy a upustit tak od pracovní rutiny, případě oslavit narozeniny s přáteli a rodinou. Máme k dispozici kapacitu přibližně pro 50 osob. Při vytvoření slavnostní tabule je maximální kapacita 30 osob. Na své si u nás přijdou i ti nejmenší díky dětskému koutku. V letních dnech máte možnost využít venkovní posezení na zahrádce s možnosti grilování. V prostorách hospůdky je možnost připojení k wifi síti zdarma.